Over Duguncheck.nl

Als Duguncheck.nl brengen we sinds 2019 koppels en aanbieders samen.

Wij zorgen ervoor dat aanbieders eenvoudig en gratis kunnen adverteren, en dat koppels alle benodigde informatie op onze website kunnen vinden.

Koppel
Als koppel heb je de mogelijkheid een account te creëren en zo je checklist bij te houden. Je kunt onder andere op zoek gaan naar je droomzaal of je favoriete fotograaf! Oh, en vergeet niet een beoordeling achter te laten op de pagina van je favoriete aanbieder. Wel zo aardig ?
Meer weten…

Aanbieder
Als aanbieder heb je de mogelijkheid een account te creëren en zo gratis je (online)winkel toe te voegen. Je krijgt volledig de vrije hand waardoor je jouw winkel zo kunt inrichten zoals jij dat wilt. Voeg bijvoorbeeld je logo en banner toe, pas direct je openingstijden aan en zorg ervoor dat de juiste attributen staan aangevinkt voor een betere vindbaarheid. Extra opvallen? Dan is er ook de mogelijkheid om in de spotlight te staan op de Duguncheck homepage!
Meer weten…

Met trots kunnen we zeggen dat we met meer dan 1500 bezoekers per dag, de grootste marktplaats zijn voor jullie huwelijk! Dagelijks sluiten er tientallen (nieuwe) aanbieders bij ons aan. Vergeet daarom niet Duguncheck.nl zo nu en dan in de gaten te houden!

400+ Aanbieders

1000+ Bezoekers per dag

IP Adres check om neppe recenties te voorkomen

Altijd bovenaan in Google

Altijd up to date

Registreren

Heb je al een account?